Adriana Teusan – Sef serviciu financiar Apulum

Cursul asta sincer ma ajuta sa imi dau seama de anumite lucruri care nu le observam, dar dupa fiecare seminar si set de intrebari, sunt atenta la unele detalii si observ greselile care le fac si care cu timpul pot sa le corectez, multumesc.

Laura Magdoiu – Manager logistica Brandl

Recunosc faptul ca am fost foarte sceptica in ceea ce priveste primele sedinte de coaching.

Am ajuns insa sa apreciez libertatea alegerii temelor de discutie in functie de “macinarile” interioare existente in diverse zile, si schimbul de pareri care sa ma scoata de cele mai multe ori din starea de “inecare de corabii”. Cred ca “temele de acasa” m-au ajutat sa sap in subconstient si sa ma autodescopar, desi de cele mai multe ori nu a fost un exercitiu comod pentru mine.

Iti doresc mult succes in viitoarele proiecte.

Ing. Monica Craciun – Sef planificare productie Bachmann

 

…vreau sa va multumesc inca o data pentru tot si nu in ultimul rand ca ati reusit sa ma faceti sa imi pun anumite semne de intrebare cu referire la comportamentul meu.

Incepand de ieri, am decis sa fac schimbari care sper din tot sufletul ca vor fi benefice atat in viata personala cat si in cea profesionala.

Drd. Ing. Irina Matran, Expertarom Romania

Am participat la workshopurile organizate de Dan. Este un adevarat coach care te ajuta sa te corectezi si sa cresti valoarea echipei din care faci parte si implicit a organizatiei din care faci parte. Este un profesionist deosebit si recomand tuturor sa iasa din zona de confort si sa investeasca in dezvoltarea proprie cu Dan Orlandea.

 

Laura Moga, General Manager ,,pema electrotehnic”

Am incheiat cu succes un program amplu, consistent si folositor intregi echipe ,,pema electrotehnic”. Dan Orlandea a reusit prin metodele utilizate sa faca acest program captivant, accesibil pentru toti participantii. Am invatat metode si tehnici noi care sunt convins ca o sa ne conduca spre succes. Am apreciat modul de organizare a trainingurilor, imbinarea teoriei cu exercitile practice, ceea ce a ajutat participantii sa se implice in program.

 

Ing. Gabriel Ghete, General Manager Biotechnik

Am intrat intr-un program de training cu Dan Orlandea care este diferit de ceea ce am facut pana acum. In urma trainingurilor top manageri au inteles nevoia si modul de aplicare a informatiilor. Un punct forte al acestui program sunt sedintele de coaching individual, in urma carora participantii pun in practica abilitatile descoperite. Pot sa multumesc pentru ajutorul pe care la acordat la dezvoltarea companiei.

 

Aron Nuti,CEO Brandl industries

Despre programul cu Dan Orlandea pot spune ca a fost un program bine structurat cu rezultate foarte bune. Il consideram un partener de nadejde, parte a echipei Brandl Romania. Foarte important este sa mergem mai departe sa construim peste baza solid ape care a pus-o in echipa Branl Romania.

Alina Florea, Manager calitate Best Drinks

In sfărșit un training in care poți să iti dezvolți abilitățile de lider. Aplicarea informatilor din workbook-uri a dus la un alt nivel comunicarea angajaților în companie.