Protejeaza-te de ganduri

De-a lungul timpului oamenii au simtit nevoia sa se protejeze. Cu umbrela de ploaie, cu o casca de accidente. In aceasta perioada ne protejam cu manusi, ne punem masti, de parca nu a fost de ajuns ani de zile cu mastile pe care ni le puneam dimineata si le dadeam jos seara sau poate nici atunci. Vorbim aici de mastile sociale.

Incertitudinea in care ne aflam creaza cei mai mari dusmani invizibili. Si nu vorbim de acest virus invizibil. Inamicul invizibil nr 1 sunt gandurile noastre. In aceasta perioada trebuie sa ne protejam de gandurile noastre.

Primesc intrebari de genul ,,Cum, cum sa ma protejez de gandurile mele?”

Pe casa noastra isi fac cuib pasari frumos colorate care ne incanta cu glasul lor. Dar pe langa acestea mai sunt si alte speci de pasari care isi fac cuib pe casa noastra. Sunt acele pasari care nici nu canta frumos dar mai fac si mizerie, pe si in jurul casei noastre. Voi caror pasari dati voie sa isi faca cuib pe casa voastra? Gandurile noastre sunt si dar sunt si. Tu caror ganduri le dai voie sa se cuibareasca in mintea ta, si mai ales in inima ta? Acelor ganduri care se aud frumos si te incanta, sau celor care fac doar mizerie?

Protejati-va. Gandurile noastre sunt cel mai mare inamic in aceasta perioada. Protejati-va.

Acet virus mai devreme sau mai tarziu ne va imbolnavi si apoi ne vom imuniza, asa spun specialistii. Dar daca nu ne vom proteja de gandurile noastre ne vom contamina pe termen lung.

Iti doresti sa afli cum sa te protejezi? La sfarsitul acestui tutorial ai datele mele de contact.

Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti

1 Comment

  • erotik

    Hello mates, how is all, and what you wish for to say on the topic of this article, in my view its genuinely amazing designed for me. Ramonda Jeremiah Hiroko

  • Write a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *