Capcana viitorului

Capcana viitorului este un film pe care l-am vazut cu ani in urma in care Nicolas Cage prevedea totul, iar la sfarsit ceva a gresit si rezultatul a fost o eroare.

Uneori viitorul este o capcana. De ce fac aceasta afirmatie? Ne dorim sa atingem anumite obiective. Intr-un cuvant sa avem succes. Saptamana trecuta in emisiunea In culise de la Canal 33 mi se adresa o intrebare; Nu este obositor sa tot alergi dupa obiective? Iar Simona Musca moderatoarea emisiunii marturisea ca a facut sacrificii sa ajunga in acest punct.

Dragii mei, Succesul nu inseamna sacrificii. Daca consideri ca succesul este un sacrificiu, renunta, nu te mai chinui, iti distrugi viata. Succesul inseamna un stil de viata, cu reusite si esecuri, in nici un caz sacrificii. Din aceasta perspectiva viitorul este o capcana.

Gandeste un stil de viata pe care sa-l abordezi din perspectiva ta. Chiar daca, te provoci si primesti provocari din exterior, creaza-ti acel stil de viata care sa-ti creeze confortul zilnic.

1 Comment

  • aman reis duymasın izle

    Some genuinely nice and utilitarian info on this web site, as well I think the design and style holds great features. Catherin Nico Berry

  • Write a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *